Campus Palm Trees

Campus Palm Trees

maanantai 21. lokakuuta 2013

Californian Tasavalta 2.

Koskaan nähnyt leffaa? On suuri todennäköisyys, että sekin on kuvattu täällä. Californian sää taipuu ihmeen moneksi kun sen laittaa kameran taakse. Vuorilla on talvi, laaksoissa on tulikuuma, löytyy aavikkoa, metsää, motaria ja pilvenpiirtäjää. Kovin paljoa ei ainakaan puutu. 


Olen monest miettinyt, mitä on täydellisyys. Näissä alla olevissa kuvissa pääsee ainakin hyvin lähelle. sitä! Eli täydellisestä seuraava, Wisteria Lane!













En katso monia tv-sarjoja, mutta silloin kun katson, niin katson ja hartaasti. Desperate Housewives oli niin mahtava, että olisin voinut jäädä kuvaamaan noita taloja vaikka pariksi tunniksi. Junakierros ei vaan pysähtynyt niin pitkäksi aikaa, joten täytyy alkaa uudestaan sitä sarjaa katsomaan. 

Griffith Observatoriosta on todella hienot maisemat sekä päivällä, että yöllä. Hollywood signkin näkyy ja yöllä Enkelten kaupunki loistaa loputtomana valomerenä jokasuuntaan. 





San Franciscoon matkalla. 


Näin hienoa maisemaa en ole kyllä useasti nähnyt. Tästä on vähän vaikea hahmottaa mittakaavaa, mutta tuo meri on todella kaukana alhaalla. 

Starbucks kuuluu joka mutkaan ja niemennokkaan. En ehkä ole koskaan juonut näin pitkään samaa kahvia, mutta oli sen verran ihan rehellisiä mutkia tiessä, että tarvitsi molemmat handut ratissa pitää. 

Tässä hieman loivempi kallistus Friscon kaduilla.

Lombard Street







Alcatraz kaukana pienenä


Lisää kuuluisia maamerkkejä.

Takaisin Los Angelesiin, Santa Monica




Sen sijaan, että tein raporttia leffasta musiikin kurssille, päätin käyttää tämän loppuillan näiden kuvien latailuun, kun aiemmin niin lupasin. Näiden reissailujen vuoksi olen hieman takana aikataulusta melkein joka kurssilla ja nyt pitää tsempata tämä viikko aika hyvin. Tänään oli muutama midterm, eli testejä pukkaa. Ehdin aamulla ja ruokatunnilla opiskella jonkun verran, mutta katsotaan nyt kuinka kauaksi kantaa. Minulla on ehkä yksi kurssi liikaa tällä hetkellä, kun tuntuu, että kokoajan on hieman liikaa duunia opiskelujen puolesta. Toisaalta hyvä että tämä huomio tuli nyt tehtyä, koska auttaa valitsemaan oikean määrän kursseja keväälle ja varsinkin tuleviin maisterin kursseihin. Tai siis toivottavasti tuleviin maisterin kursseihin, kun siihenhän pitää hakea erikseen täällä. Yritän tässä muiden tekemisten lomassa järjestellä aikaa, että saisin muutaman kurssin Suomen päähän suoritettua, niin se tekisi asiat paljon helpommaksi myös täällä päässä. Eiköhän kaikki mene kuitenkin parhain päin. Nyt osaa jo hyvin näitä asioita suhteuttaa, kun alkaa oppimaan, että aurinko paistaa huomennakin. 

Huomenna onkin sitten tiedossa vähän kaikenlaista. Siivousta, opiskelua, opintoneuvontaa ja vähän kaikkea muutakin. Loppuviikosta on toivottavasti sen verran jo aikataulu tasaantunut, että saan uutta putkeen myös täällä blogissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti